Folio

Diario de Diseño

La Reducción

De Tanker, Sophie Valla architects

Sophie Valla Architects

Una instalación ilumina el pabellón de un nuevo centro cultural que simula los cambios del cielo con luz y textiles.

f600x400Toyo-Ito_02

Toyo Ito: Pritzker 2013

El premio Pritzker 2013 se lo entregan a Toyo Ito, por su preocupación social y crear un lenguaje que expande la arquitectura

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s